Beste Klanten,

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de overheid vanwege de Corona – crisis,zien wij ons genoodzaakt om over te gaan tot tijdelijke sluiting en opschorting van onze activiteiten. Dit omdat wij de veiligheid van onze werknemers niet kunnen garanderen tijdens het uitoefenen van hun werk. Tijdens het uitvoeren van onze job kan de minimum afstand van 1.5 meter tussen twee werknemers niet gegarandeerd kan worden.

Deze sluiting gaat in op maandag 23 maart en duurt voorlopig tot en met vrijdag 3 april. Afhankelijk van de situatie op 3 april zullen wij dan beslissen of de activiteiten al dan niet hervat worden.

Onze kantoren zullen voorlopig beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Voor dringende vragen kunt u altijd ook een mailtje sturen naar info@ronnick.be Deze mails zullen dagelijks behandeld worden.

Van zodra wij er zicht op hebben wanneer onze activiteiten weer kunnen opgestart worden, zullen wij contact opnemen met U voor het inplannen van de lopende orders.

Wij hopen dat wij onze activiteiten zo snel mogelijk kunnen hervatten. Deze beslissing hebben wij genomen in het belang van onze werknemers. Wij zijn er ook van overtuigd, dat door onze verantwoordelijkheid te nemen, wij kunnen bijdragen tot het beperken van de verspreiding van het virus.

Voor iedereen wensen wij het beste voor de komende weken. Wij hopen dat iedereen van jullie deze periode gezond en wel mag doorkomen.